Velkommen på EnergiCenter Voldparken

Hvem er EnergiCenter Voldparken?
EnergiCenter Voldparken er dig og mig. EnergiCenter Voldparken er for alle der vil lave frivillige aktiviteter indenfor idræt, natur og kultur. Derudover har EnergiCenter Voldparken tre organisationer der varetager udviklingen og aktivitetsudbuddet på EnergiCenter Voldparken. Det er Udviklingsforeningen, Aktivitetsforeningen og den Socialøkonomiske Virksomhed.

EnergiCenter Voldparkens historie
Siden Brønshøj-Husum Lokaludvalg i december 2008 udviklede visionen om at udnytte synergien i at placere forebyggende sundhedstiltag med idrætsfaciliteter på den nedlagte Voldparken Skole, har projektet gennemgået en rivende udvikling.

Udviklingen har bevirket at der i dag er en række aktiviteter på stedet og at renoveringen af faciliteterne er påbegyndt. For at en yderligere istandsættelse kan foretages og udvikling af faciliteterne kan ske kræver det penge fra eksterne fonde og fra Københavns Kommune.

I november 2011 færdiggjorde EnergiCenter Voldparken i samarbejde med Områdefornyelse Husum et skitseprojekt og en helhedsplan, som beskriver visionen for EnergiCenteret.

EnergiCenter Voldparken og dig
På EnergiCenter Voldparken har vi aktiviteter alle ugens dage fra kl. 8.00 til kl. 23.00.
 
Vi hører meget gerne fra dig, hvis du gerne vil starte nye aktiviteter.
Hvis du leder efter allerede eksisterende foreninger, netværk eller klubber, kan du finde dem i menuen under 'aktiviteter'.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Velkommen på EnergiCenter Voldparken. 

EnergiCenter Voldparken | Kobbelvænget 65 | 2700 Brønshøj | Telefon: 31215013 | CVR: 33624549