Velkommen til Frivilligcenter EnergiCenter Voldparken

Hvis du ønsker at gøre en indsats som frivillig i bydelens mange foreninger, institutioner eller projekter, kan vi hjælpe dig med at finde et sted, hvor der er brug for dig.

Vi hjælper også gerne, hvis du tænker på selv at starte en aktivitet, som kræver frivillige og hjælp til at komme i gang.

Frivilligcentret skaber forbindelse mellem frivillige og foreninger og styrker samarbejder om netværker mellem foreninger og frivillige i bydelen.

Frivilligcenter for alle
Frivilligcenter EnergiCenter Voldparken er hele Brønshøj-Husums rådgivningscenter for frivillige, foreninger, projekter og institutioner.

Frivilligcentret er en del af EnergiCenter Voldparken, hvor adgangen til lokaler, rådgivning og netværk gør det let at være frivillig og forening. Frivilligcentret har indgået mange samarbejder med frivillige, foreninger og institutioner og startet nye aktiviteter fx. folkekøkken på ECV.

Frivilligcentret skal styrke frivilligkulturen i Brønshøj-Husum og tager udgangspunkt i de gode rammer, der tilbydes på EnergiCenter Voldparken midt i Brønshøj-Husum og tæt på de rekreative muligheder i ECV, Vestvolden og Utterslev Mose.

Kontakt Frivilligcenter EnergiCenter Voldparken.

Projekt Frivillig
Du kan også finde frivillige aktiviter eller finde nye frivillige via Projekt Frivillig, der er et landsdækkende initiativ der matcher unge frivillige med foreningerne.

 
EnergiCenter Voldparken | Kobbelvænget 65 | 2700 Brønshøj | Telefon: 31215013 | CVR: 33624549